Touratech Zwarte Topkofferhouder voor de R 1300 GS, beschiknaar in 2024

Voor avontuurlijke motorrijders die kiezen voor de nieuwe BMW R 1300 GS en op zoek zijn naar een betrouwbare bagageoplossing, komt Touratech met de perfecte aanvulling op de ZEGA aluminium koffers - de Touratech zwarte topkofferhouder. Ontwikkeld met oog voor design en functionaliteit, biedt deze drager een robuuste en veilige bevestiging voor grote topkoffers.

Waarom een Speciale Drager voor de R 1300 GS?

BMW levert standaard geen aluminium topkoffers of rekken voor de R 1300 GS, waardoor motorrijders op zoek zijn naar oplossingen die specifiek zijn afgestemd op deze krachtige machine. Touratech stapt in deze leegte en presenteert een topkofferdrager die niet alleen perfect past bij de ZEGA-koffers, maar ook zorgt voor een veilige bevestiging, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden.

Constructie en Duurzaamheid: Van Ontwerp tot Realiteit

De zwarte topkofferdrager is vervaardigd uit dezelfde stevige roestvrijstalen buis van 18x2 mm die Touratech gebruikt voor hun zijdragers. De speciale constructie garandeert een buitengewone stabiliteit en veerkracht, verankerd op vier schroefpunten aan het achterframe. Je bagage blijft stevig op zijn plek, zelfs tijdens de meest veeleisende ritten.

De volledig roestvrijstalen drager wordt nauwkeurig gesneden met behulp van buislasers, CNC-gebogen en vervolgens met de hand gelast. Na twee keer stralen en elektropolijsten krijgt de drager een vrijwel onverwoestbare en duurzame afwerking.

Veelzijdigheid en Gemak: Meer dan alleen een Drager

De zwarte topkofferdrager doet meer dan alleen je bagage veilig vasthouden. Het integreert naadloos met de ZEGA-pakketsystemen en biedt de mogelijkheid om optioneel een bijpassende tas te bevestigen. Bovendien blijft de aanpassing van het duozadel volledig onaangetast, waardoor je passagier comfortabel mee kan rijden.

Details in het Kort:

  • Perfecte houder voor ZEGA-topkoffers, inclusief de XXL-variant
  • Gemaakt van elektrolytisch gepolijst roestvrij staal
  • Robuust en veilig ontwerp
  • Geïntegreerde handgrepen voor de duopassagier
  • Kan gebruikt worden zonder panniersysteem als bagagerek
  • Eenvoudige installatie

Kies voor de Touratech zwarte topkofferdrager en ontdek een nieuwe dimensie van gemak, duurzaamheid en stijl voor je avontuurlijke ritten met de R 1300 GS. De weg roept, en met Touratech ben je er klaar voor

Bekijk de topkofferhouder

In Q1 van 2024 komt Touratech met een compleet zwarte kofferhouder set.

R 1300 gsTopkofferhouderTouratech

Laat een comment achter

Alles wordt eerst bekeken voordat ze online komen