Benieuwd naar de afmetingen van de R1300 GS met Touratech zijkoffers?

De BMW R 1300 GS, een krachtige en avontuurlijke motorfiets, wordt nog veelzijdiger met de toevoeging van de Touratech aluminium zijkoffers. Met opties van 31, 38 en 45 liter bieden deze koffers niet alleen ruime opslagmogelijkheden, maar voegen ze ook een extra dimensie toe aan de esthetiek en functionaliteit van de motor.

De keuze tussen de verschillende volumes stelt rijders in staat om hun bagagebehoeften aan te passen aan de aard van hun reis. Of het nu gaat om een kort weekenduitje of een uitgestrekte tour, deze zijkoffers bieden voldoende ruimte voor alles wat een avontuurlijke motorrijder nodig heeft.

Het toevoegen van de grotere zijkoffers brengt echter ook een verandering met zich mee in de breedte van de BMW R 1300 GS. Hoewel de slanke contouren van de motorfiets behouden blijven, zorgt de bredere omvang met de grotere zijkoffers voor een robuuster en krachtiger uiterlijk. Deze toename in breedte draagt bij aan de imposante uitstraling van de R 1300 GS, terwijl het tegelijkertijd de mogelijkheid biedt om meer bagage mee te nemen en zo nog verder te reizen.

  1. Met de 31 liter aluminium zijkoffers wordt de R 1300 GS 92CM breed en niet breder dan de spiegels.
  2. Met De 38 liter aluminium zijkoffers wordt de R 1300 GS 100cm breed en precies even breed als het breedste punt meten van spiegel naar spiegel.
  3. Met de 45 liter aluminium zijkoffers wordt de R 1300 GS 108 CM breed en daarmee worden de zijkoffers het breedste punt van de motor.

Afmetingen met de 31 liter Touratech Zega Evo aluminium zijkoffers:

 

Afmetingen met de 38 liter Touratech Zega Evo aluminium zijkoffers:

Afmetingen met de 45 liter Touratech Zega Evo aluminium zijkoffers:


Met de combinatie van de BMW R 1300 GS en de Touratech aluminium zijkoffers, wordt elke rit niet alleen een avontuur op de weg, maar ook een viering van stijl en functionaliteit. Of het nu gaat om het doorkruisen van landschappen of het verkennen van onbekende paden, deze combinatie belichaamt de geest van avontuur op twee wielen.

Aluminium zijkoffersKoffers r 1300 gsR 1300 gsTouratechTourtech zijkoffers

Laat een comment achter

Alles wordt eerst bekeken voordat ze online komen